Goede voornemens: nieuwe waterkranen

Januari is bij velen de maand van de goede voornemens en ook wij als bedrijvencentrum doen hier aan mee. Zo maken we alvast een gezonde en ecologische start en ondersteunen we hiermee de bedrijven aanwezig op het Duigemhof.

In samenwerking met Ameauré, een van de bedrijven hier gevestigd op het Duigemhof, hebben we onze vorige waterkranen in alle keukens laten vervangen door nieuwe kranen. Hierdoor is vanaf heden overal gefilterd water ter beschikking. Het gaat zelfs nog een stapje verder. Er is zowel plat water op kamertemperatuur als gekoeld plat en bruisend water te nuttigen.

Dit is de perfecte vervanging voor de aankoop van flessenwater of een abonnement bij Sipwell. Het is niet enkel een financiële besparing, maar ook nog eens goed voor het milieu. Voor het bedrijvencentrum is dit een bijkomende stap om te streven naar een ecologische werkomgeving.

Begin februari verwachten we ook een levering van glazen flessen van 700 ml met het logo van het Duigemhof. Deze zullen ter beschikking gesteld worden aan de bedrijven hier aanwezig. Door geen al te volumineuze flessen aan te bieden geeft het de Duigemhofbewoners de mogelijkheid om af en toe eens vers gekoeld water bij te halen. Ze kunnen er ook voor kiezen om enkel een glas te vullen. Dit helpt dan weer om dat andere goede voornemen te behalen, die 10.000 stappen per dag.

Geef een reactie