Als ondernemer weet je dat vergaderen meer is dan enkel samen zitten om plannen te overlopen. Een vergadering kan het begin zijn van een duurzame samenwerking en innovatieve ideeën.

Op het Duigemhof vergader je in de ridderzaal van een beschermde donjon uit de 14de eeuw. Toch kan je ook bij ons gebruik maken van de nieuwste technologie, zoals een 65″ smartboard en stabiel internet. Bij je reservatie zorgen wij ook voor consumpties, deze bestaan uit water, koffie, thee en Coca-Cola light. Vanaf 5 personen rekenen we hiervoor een fee van €10,00 aan, vanaf 10 personen is dit €20,00. De rustieke ligging en goede bereikbaarheid vanaf de E314 en E40 zijn de laatste troeven om van een vergadering op het Duigemhof een succes te maken.

Onze vergaderzaal kan je reserveren per halve dag, maar ook per uur, van maandag tot en met vrijdag, voor €50,00 excl. BTW per halve dag en €30 per uur. Indien je een lid bent van Bar d’Office of je een vast kantoor op het Duigemhof huurt kom je in aanmerking voor betere tarieven. In onze zaal vergader je gemakkelijk met 10 tot 12 personen, al zijn de mogelijkheden ongelimiteerd. Via ons smartboard kan je online vergaderen en schermen delen via apps als Microsoft Teams en Zoom. Deze staan reeds geïnstalleerd op het smartboard.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit