Je wilt ons graag komen bezoeken? Leuk! Hier zijn de manieren waarop je ons het beste kunt bereiken.

Ons adres: Duigemhofstraat 101, 3020 Herent.

Met de trein

We zijn fan van mensen die het openbaar vervoer gebruiken. Gelukkig heeft Herent een eigen treinstation, dat een verbinding vormt tussen Leuven en Brussel. Hier stoppen enkele treinen per uur. Als je afstapt ga je in de tunnel onder de sporen naar rechts en gaat achteraan naar buiten. Er komen 2 straten op het station uit, neem de meest linkse en begin te wandelen aan de linkerkant van de weg. Steek de straat over waar de Winkselsesteenweg naar de Mechelsesteenweg draait. Let op: dit is een gevaarlijk punt. Blijf de weg volgen en sla de 2de straat links in, naar de René Eversstraat. Volg deze weg tot het einde om op een kasseiweg uit te komen. Vanaf hier is het Duigemhof zichtbaar op het einde van de weg. De wandeltijd bedraagt +/- 20 min.

Met de bus

Bus 285 tussen Leuven en Mechelen stopt bij de halte Herent Kempen aan de René Eversstraat. Volg deze weg tot het einde om op een kasseiweg uit te komen. Vanaf hier is het Duigemhof zichtbaar op het einde van de weg. De wandeltijd bedraagt +/- 10 min.

Met de wagen

Als je een GPS in de wagen hebt is het interessant om de “René Eversstraat” in te geven. Het Duigemhof ligt op het einde van deze weg. Er zijn nog 2 andere wegen naar het Duigemhof, maar deze zijn enkel toegankelijk voor landbouwvoertuigen. Een kaartje staat lager op de pagina.

Mogen we vragen om u in de René Eversstraat te houden aan een snelheid van 30km/u. In deze straat zijn zeer regelmatig spelende kinderen.

Vanuit Mechelen

Neem de Leuvensesteenweg richting Leuven tot je Herent binnen komt. Ga rechts om naar het centrum van Herent te gaan, via de Mechelsesteenweg. Sla de 2de straat rechts in, naar de René Eversstraat. Volg deze weg tot het einde om op een kasseiweg uit te komen. Vanaf hier is het Duigemhof zichtbaar op het einde van de weg.

Vanuit Leuven

Neem op de E314 afrit 18 en ga richting Mechelen. Vanuit Leuven neem je de Mechelsesteenweg tot je in Herent op de Omleiding komt (een soort van ring rond Herent). Rij deze helemaal rond. Op het einde kan u naar links afslagen, richting Herent centrum. Sla de 2de straat rechts in, naar de René Eversstraat. Volg deze weg tot het einde om op een kasseiweg uit te komen. Vanaf hier is het Duigemhof zichtbaar op het einde van de weg.

Vanuit Brussel

Pak de Brusselsesteenweg richting Leuven en sla net voor Winksele links af naar de Graafschaplaan. Blijf deze straat volgen, ga rechtdoor op de rotonde en pak het eerste kruispunt naar rechts. Blijf deze baan volgen, en volg mee als de baan naar links draait, naar de Mechelsesteenweg. Sla de 2de straat links in, naar de René Eversstraat. Volg deze weg tot het einde om op een kasseiweg uit te komen. Vanaf hier is het Duigemhof zichtbaar op het einde van de weg.