Duigemhof-site introduceert nieuwe features

We blijven steeds naar onze website kijken door het oog van de ondernemer. We zijn daarom continu aan het overwegen hoe we onze website er nog makkelijker en professioneler kunnen laten uitzien. We zijn dan ook trots dat we vandaag 3 aanpassingen kunnen aankondigen.

Allereerst is de volledige site nu vertaalbaar naar het Engels, Frans, Duits en Spaans. Dit doe je door rechts bovenaan de pagina op het taalmenu te klikken.

We hebben ook werk gemaakt van een planningstool op de vergaderpagina die automatisch jouw vergaderruimte boekt en meteen ook reserveert. Nooit meer wachten dus op een bevestiging van ons! Is het tijd om deze al eens te testen?

Tot slot hebben we vandaag ook het domein duigemhof.com aangekocht. We plannen om hiermee ook anderstalige klanten sneller te kunnen bereiken. Duigemhof.be blijft de hoofdpagina.

Een drukke dag komt zo op zijn einde, en meer dan ooit zijn wij klaar voor de toekomst. Heb je zelf nood aan een vergader- of kantoorruimte? Neem dan snel contact op met ons!

Geef een reactie