Het Duigemhof lanceert eigen kledinglijn

Met trots lanceert het Duigemhof haar eerste eigen kledinglijn. Dit project is ontstaan uit de toekomstgerichte visie die het Duigemhof sinds enkele maanden uitdraagt. Na een eigen website en Facebookpagina is merchandising de volgende logische stap. Op dit moment zijn 2 modellen t-shirts te koop: “Classic Thudincheem” en “Simple Logo”.

Met de kledij proberen we archiefbeelden van het Duigemhof te combineren met een hedendaagse stijl. Tegen de zomer willen we nog enkele nieuwe modellen beschikbaar maken voor het publiek. Ook willen we graag truien, draagzakken en dergelijke aanbieden, maar hier is nog geen concrete termijn voor vastgelegd.

De t-shirts zijn vanaf nu bestelbaar en komen op €20/stuk. Je kan een t-shirt op dit moment enkel in het zwart of in het wit bestellen. Indien je gaat voor het “Simple Logo” in het zwart zal het logo uiteraard in het wit afgebeeld staan.

Hoe te bestellen

Heb je interesse in één van onze t-shirts? Super! Stuur snel een mailtje naar duigemhof@gmail.com met het design van je voorkeur, de kleur die je wilt en je maat. Je zal van ons binnen 3 werkdagen een orderbevestiging ontvangen met een betalingsverzoek. Standaard is alle kledij af te halen op het Duigemhof zelf, maar indien je dit expliciet vermeldt kunnen we dit ook opsturen via BPost. Hier zijn weliswaar €5 bijkomende kosten aan verbonden.

Shirts
“Classic Thudincheem” in zwart en “Simple Logo” in wit.

Geef een reactie