26758670_1932312863475051_4802802970104435613_o

EPIC

/ˈɛpɪk/
Extra ordinary, grand, ambitious, heroic

FRAME

/freɪm/
A single complete picture in a series forming a video film
or to formulate a concept or plan

ONZE VISIE

We produceren (animatie)video’s en ontwikkelen crossmediale concepten volgens onze visie om zo op een creatieve manier het verschil te maken. Samen met onze klanten willen we een passende visuele communicatie aanpak ontwikkelen die resultaten oplevert.

Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie.
Je kan ons altijd vrijblijvend contacteren om te praten over jouw doelstellingen en hoe wij jou kunnen ondersteunen om deze te bereiken!

ONZE MISSIE

Bij Epic Frame zijn we flexibel

Flexibel

Epic Frame haalt alles uit de kast om jouw bedrijf te ondersteunen. We zoeken naar een efficiënte aanpak voor jouw boodschap, doelgroep, budget én deadline. Voor elke vraag bedenken we een oplossing op maat. We zijn een jong, groeiend en dynamisch team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Iedereen heeft een eigen takenpakket, maar samen zijn we zoveel meer. We streven ernaar elk project snel efficiënt op te volgen en een flexibele service te garanderen.

Wij gaan voor een langdurig partnership

Partnership

Elk project is uniek. Met de focus op jouw doelstellingen en doelgroep helpen we je om de juiste aanpak van jouw visuele communicatie op te zetten. Epic Frame begeleidt bedrijven en organisaties actief in verschillende sectoren. We streven hierbij naar een volwaardig partnership en een lange termijn visie.

We zijn ervan overtuigd dat onze expertise in visuele communicatie en videomarketing de ideale plugin zijn voor jouw crossmediale communicatiestrategie op korte en lange termijn.

Wij gaan voor prijs-kwaliteit.

Optimale prijs/kwaliteit verhouding

We willen ons onderscheiden met een product dat prijs-kwaliteit conform is aan de markt in de audiovisuele sector. Epic Frame zet alles op alles om voor elke opdracht het onderste uit de kan te halen, en jouw bedrijf te voorzien met de best mogelijke return on investment.

Het Epic sales- en projectmanagement team staat in voor de transparante communicatie wat betreft planning en budget.

http://epicframe.be/

Screenshot-2018-1-12 Epic Frame - Startpagina