945417_178267452351780_1309813365_n

Uw coaching en loopbaanbegeleiding te Herent

Missie

Met een spiegel op weg
Duurzame loopbaankeuzes maken is niet voor iedere werknemer of zelfstandige evident. Het is een complex reflectieproces waar we graag samen aan willen meewerken. Het eindpunt is dat je stevig in je schoenen staat als je loopbaankeuzes wil, mag of moet maken. Daartussen ligt een weg die we samen stap voor stap bewandelen om zo meer verbinding te maken tussen jezelf en je loopbaan.

Onderweg luidop vragen stellen en beantwoorden, luidop durven nadenken. Je zal in de spiegel naar jezelf leren kijken en voor die spiegel over jezelf nadenken. Via verschillende methodes vergroot je jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfsturing. Gaandeweg ontwikkel je een taal om jezelf te profileren in je functie, bij sollicitaties en tijdens netwerkmomenten.

De wandeling die je samen met ennu maakt, mag je ook letterlijk nemen. Ons kantoor bevindt zich in een landelijke omgeving in Herent waardoor we gemakkelijk naar buiten gaan.

We richten ons zowel op lager- als hogeropgeleiden, op jongere als oudere mensen, op werknemers en zelfstandigen. Tot nu toe kloppen voornamelijk hogeropgeleiden tussen 25 jaar en 65 jaar bij ennu aan.


Visie

Energie als wegwijzer
We werken vanuit een waarderende benadering met als vertrekpunt jouw verhaal en jouw sterktes. Die benadering werkt als een motor om te durven veranderen. De klemtoon in de begeleiding door ennu ligt onmiskenbaar op tijd nemen voor jezelf, een heldere kijk krijgen op je loopbaanbehoeften, vertrouwen krijgen en mogelijkheden (leren) zien. Van daaruit kan je duurzame loopbaankeuzes maken en je eigen loopbaan regisseren.

Door je aandacht te richten op wat jou energie geeft en waardevolle talenten en competenties aan te spreken of te ontwikkelen, wordt werken aangenamer. Zo sta je enthousiaster en gedrevener in het leven en draag je automatisch ook positief bij aan een gezonde organisatie.

In onze prestatiegerichte maatschappij ontbreekt soms de tijd voor rust en vrije tijd waardoor we van onszelf kunnen vervagen. Hard werken is uiteraard opbouwend maar het blijft belangrijk om aandacht te schenken aan wat jou drijft. Door je vrije tijd heel bewust bij je carrière te laten aansluiten, kan je een krachtige, extra energiebron inzetten.

www.ennu-loopbaancentrum.be

34483248_1023069687871548_4709130842029424640_n