Op het Duigemhof zijn twee vergaderzalen. Deze zijn beschikbaar voor zowel interne als externe bedrijven nadat een reservatie geplaatst en bevestigd werd. Hierbij een overzicht van onze beschikbare ruimtes.

Vergaderzaal gebouw A – 10 personen

FOTO

Onze grootste vergaderzaal bevindt zich in de beschermde donjon. In deze authentieke ruimte komt het verleden samen met de hedendaagse technologie. De hoge ramen die uitgeven op het binnenplein ademen rust. Dit is de perfecte vergaderzaal als je wilt afspreken met klanten of investeerders.

PRIJS

Vergaderzaal gebouw B – 5 personen

FOTO

Naast onze grote vergaderzaal hebben we nog een kleinere vergaderzaal, die ideaal is voor interne vergaderingen in kleinere teams. Ook deze ruimte is uitgerust met alle noodzakelijke technologieën om van jouw vergadering een succes te maken.

PRIJS

Ik wil een vergaderzaal boeken

Wil je een vergaderzaal boeken? Kijk in onze agenda hier onderaan of de zaal die je wilt gebruiken beschikbaar is op de door jou gekozen datum. Neem contact op om de vergaderzaal te boeken. Let wel: een vergaderzaal is pas geboekt eens je daar een bevestiging van hebt gekregen.

[dopbsp id=1 lang=nl]