Kantoren

cropped-41882-duigemhof_45.jpg

Het Duigemhof heeft een hart voor ondernemers en heeft het juiste kantoor voor zowel ervaren als beginnende ondernemers.

wij bieden voltijdse kantoren aan voor kleine ondernemingen. Deze kantoren zijn voorzien om meteen van start te kunnen gaan, en zijn volledig ingericht. Daarbovenop kunnen bedrijven ook beroep doen op diensturen, die je kan invullen zoals nuttig is voor jouw bedrijf. Voor formele aangelegenheden kan ook steeds beroep gedaan worden op één van onze vergaderzalen*.

*De vergaderzalen zullen pas later volledig ingericht zijn.

Beschikbare kantoren

C1

In de nieuwbouw hebben wij deze ruimte beschikbaar. Neem een kijkje op de specifieke pagina voor kantoor C1. Neem, voor meer informatie, contact op met ons.

C3

In de nieuwbouw hebben wij deze ruimte beschikbaar. Neem een kijkje op de specifieke pagina voor kantoor C3. Neem, voor meer informatie, contact op met ons.

(Niet) Gevonden wat je zocht?

Geef gerust een seintje als je eens wilt afspreken om een ruimte te bezichtigen of om meer informatie te verkrijgen. Je kan ons bereiken via het contactformulier onderaan of via 016 36 48 79.

Niet helemaal gevonden waar je naar zocht? Laat in het contactformulier weten waar je naar op zoek bent! Als we in de nabije toekomst zicht hebben op een beschikbare ruimte die voldoet aan jouw vraag laten we het meteen weten!