34707618_449418422159900_1848953197243138048_n

Bovenop de verhuur van een kantoor kan je beroep doen op bijkomende diensturen. Deze kunnen met hoge flexibiliteit ingezet worden zoals het goed is voor jouw bedrijf. Heb je geen kantoor, maar wil je wel gebruik maken van de ondersteunende diensten van het bedrijvencentrum? Geen probleem! Onze diensten zijn ook beschikbaar voor bedrijven en zelfstandigen buiten het Duigemhof. We overlopen hier de diensten die we op dit moment aanbieden. Heb je een opdracht die hier niet bij staat? Neem contact op met ons om te bespreken of we kunnen helpen.

Administratie

Offertes en facturen uitsturen en opvolgen zijn zaken die regelmatig veel tijd durven te vragen. Je kan dit uit handen geven en verzekerd zijn dat jouw administratie volgens gemaakte afspraken zal verlopen. Recent deden wij dit nog voor Epic Frame. Voel je vrij om ook andere administratieve taken door te schuiven naar het bedrijvencentrum! Printen, kopiëren, scannen,… We staan klaar om jou te helpen.

Advertenties

Wil je graag iets extra in de kijker zetten, maar weet je niet waar te beginnen? Wij zijn bekend met verschillende advertentiemogelijkheden, zowel online als offline en staan klaar om samen met jou een plan uit te stippelen zodat jouw advertentie de zichtbaarheid krijgt die het verdient! Recent hebben we onder andere ennu en Arinto geholpen in het uitdenken en uitvoeren van advertentiecampagnes.

Analytics

Potentiële klanten bezoeken jouw website. Weten wie die klanten zijn, van waar ze komen, wat ze bekijken en hoe lang ze op jouw website blijven is enorm nuttige informatie. Via Google Analytics kan je achterhalen welke aspecten van jouw bedrijf interessant zijn en welke niet. Zo kan je gericht de focus en visie van je bedrijf aanpassen. Voor Straalnieuw bundelen we de Analytics-data maandelijks in een duidelijk overzicht.

screenshot (67)

Copywriting

Er zit een verhaal in je hoofd dat je wilt delen met de mensen die jouw bedrijf volgen, maar je weet zelf niet helemaal waar te beginnen? Een blog is een manier om te tonen dat jouw bedrijf leeft. Ook geeft het de bezoekers van je site de kans om de mensen achter het bedrijf te leren kennen, en de ideologie die jou drijft om elke dag opnieuw het beste van jezelf te geven. Op dit moment produceren we blogs voor Straalnieuw, Arinto en ennu en deze beginnen consequent met een simpele aanzet van de zaakvoerder. Wij verdiepen ons in de materie en schrijven aan de hand van wat we gevonden hebben een mooie blog, die de juiste structuur heeft om op te vallen en daarbovenop ook nog eens fijn leest.

Grafisch Design

44603385_537766416685121_7929711506294308864_o

Heb je nood aan een grafisch design, maar heb je geen zin om hierin hoge budgetten te investeren? Het bedrijvencentrum bezit de juiste software en kennis om verschillende designs uit te werken. Op dit moment hebben we al enkele flyers en visitekaartjes ontwikkeld voor onze klanten. We hebben zelfs de bestickering van Straalnieuw’s bestelwagen ontworpen én geplaatst! Een goed idee elegant uitwerken is geen probleem voor ons!

IT-ondersteuning

Heb je nood aan hulp in jouw IT-omgeving? Heb je een database die dringend opgeruimd moet worden, maar waar je zelf gewoonweg geen tijd voor hebt? Heb je software aangekocht, maar zie je de installatie ervan niet zitten? Laat het gerust aan ons over! Het Duigemhof Bedrijvencentrum heeft in het verleden al databases en servers onderhouden, en doet voor Quadrox de herstellingen van PC’s. We begrijpen hoe belangrijk de data is die hierin opgeslagen zit en houden jou op de hoogte van alle stappen die genomen werden.

“De ondersteuning van het Duigemhof bij IT-technische zaken en marketingacties is een enorme meerwaarde voor ennu. Zij staan altijd klaar om te helpen bij praktische vragen.” – Katja, zaakvoerder van ennu loopbaancentrum.

Marketing

Marketing is een essentieel aspect voor elk bedrijf. Het beantwoord voor potentiële klanten de vraag wat jouw bedrijf kan aanbieden als oplossing voor zijn of haar behoeften, problemen of vragen. We merken dat zaakvoerders echter voornamelijk bezig zijn met wat er voor hun zaak dringend nodig is, en marketing hinkt iets verder achterop.

In het bedrijvencentrum hebben wij veel ervaring met het onderhouden van Facebookpagina’s, Twitterprofielen en LinkedInpagina’s. Volgens een vooropgestelde planning werken we jouw marketingplatform uit, en denken wij actief met jou mee. Op dit moment realiseren we dit voor Epic Frame, Arinto en ennu loopbaancentrum.

Marktonderzoeken

Wat leeft er bij jouw klanten en concurrenten? Weten wat jouw zaak uniek maakt voor klanten is een absolute meerwaarde waar wij bij willen helpen. In het verleden hebben we al voor verschillende bedrijven strategieën van concurrenten en patronen bij potentiële klanten in beeld gebracht. Aan de hand hiervan hebben we concrete voorstellen gedaan om het bedrijf in kwestie nog meer in de kijker te krijgen. Heb je liever dat we doelgericht een doelgroep contacteren via mail of telefoon? Geen probleem! We hebben, mits een duiding over het onderwerp, genoeg ervaring om potentiële klanten te prospecteren.

Prospecting

Heb je een duidelijk beeld van welke particulieren of bedrijven jij wilt bereiken met jouw bedrijf, maar heb je zelf geen tijd om te bellen? Wij nemen dit graag op ons. Voor meerdere bedrijven hebben we al contact gehad met mogelijke klanten, en dit zowel telefonisch als via mail. Voor ons maakt het geen verschil of je een hot of een cold lead hebt die je opgevolgd wilt zien. Geef ons de informatie, wij verdiepen ons in de klant en nemen contact op zoals jij het wilt.

Video

Video werkt, en dat wordt keer op keer bewezen. Je kan bij het maken van een video kiezen voor een professionele studio, zoals Epic Frame, of je kan beroep doen op de diensten van het Duigemhof Bedrijvencentrum. We zijn in staat om leuke video’s te produceren aan een degelijke kwaliteit. Het principe is ongeveer hetzelfde als bij het grafische design: heb je een simpel project met een beperkt budget, dan krijgen wij er een mooi resultaat uit! Bekijk zeker één van de video’s die we gemaakt hebben voor Straalnieuw!