Duigemhof goes international

Het is met zekere trots dat we kunnen vermelden dat Duigemhof vanaf nu ook plaats biedt aan internationale bedrijven. Tot op heden heeft Duigemhof bedrijvencentrum steeds gewerkt met kleinere bedrijven die voornamelijk lokaal hun producten verdelen, met uitzondering van Blooloc. Sinds het begin van deze maand steken we een tandje bij en verwelkomen we graag Leba Benelux en Aqua Pharma Group.

Het eerste internationaal bedrijf dat zich gevestigd heeft in Duigemhof is Leba Benelux.
Leba Benelux maakt laptopkarren waar je meerdere laptops of tablets kan synchroniseren en gelijktijdig kunt opladen en opbergen. Hun klanten hadden al langer vraag naar een plek waar hun producten tentoongesteld konden worden. Dit is dan ook de reden dat ze beslist hebben om voet te zetten op Belgische bodem. Het moederbedrijf, Leba Innovation, in Denemarken is gelegen in een oud klootster in een rustige omgeving, weg van alle industrie. Ze wilden graag in dezelfde stijl blijven en voelen zich dan ook meteen thuis in de vierkantshoeve van Duigemhof.

Het tweede internationaal bedrijf dat zich gevestigd heeft in Duigemhof is Aqua Pharma Group. Het moederbedrijf is gevestigd in Noorwegen. Ze worden verder ondersteund door twee innovatieve ouderbedrijven, Solvay en Aquatic.
Aqua Pharma ontwikkelt en levert ziektepreventie- en controlesystemen voor een breed scala aan aquacultuursegmenten. Deze systemen zorgen voor een minimale impact op het milieu en een maximale impact op het dierenwelzijn. Ze dragen hiermee bij aan het succesvol opschalen van duurzaam beheerde vissen en garnalen, om zo te voldoen aan de groeiende vraag naar gezonde eiwitten.

Het is duidelijk dat Duigemhof bedrijvencentrum niet alleen organisch groeit als bedrijvencentrum maar dat de inzet van ondersteuning als dienstencentrum interesse bij internationale bedrijven oplevert.

Geef een reactie