Kantoren te huur, Coworking beschikbaar!

Als ondernemer weet je dat jouw aandacht en toewijding het succes van je zaak bepaalt. Een stimulerende omgeving is hiervoor essentieel. Veel starters zetten vaak te laat de stap naar een eigen professionele werkomgeving. Het resultaat is dat deze ondernemers meestal een bureau thuis ingericht hebben als werkplek. Echter zijn de huishoudelijke taken en afleidingen vaak een rem op productiviteit en bijgevolg dus ook de groei van jouw onderneming. Op het Duigemhof kan je een oplossing vinden die jou stimuleert, zonder daarbij te diep in je budget te snijden.

Coworking

De kleinste financiële inspanning vind je in onze coworking. Dit is een grote ruimte die je deelt met andere ondernemers. Niet alleen is dit een mooie kans om te netwerken, maar het drukt de maandelijkse prijs ook enorm. Zo kan je gebruik maken van de coworking vanaf 120 euro per maand. Ideaal voor de starter die in alle rust wilt kunnen werken.

Vaste kantoren

Onze vaste kantoren zijn ideaal voor zowel starters als gevestigde waarden. De kantoren die we op dit moment beschikbaar hebben zijn geschikt voor bedrijven van verschillende groottes. Een eerst kantoor, in onze nieuwbouw, geeft gemakkelijk ruimte aan 3 werknemers.

In onze donjon, staat ons hoogste kantoor te wachten op een team van ongeveer 6 mensen groot. Dit kantoor, dat vroeger diende als graanzolder bezit een mooie combinatie van authentieke elementen, zonder tekort te komen aan hedendaagse technologie.

Tot slot is in onze nieuwbouw nog een laatste kantoor beschikbaar waar gemakkelijk 10 mensen kunnen plaatsnemen. Alle kantoren in onze nieuwbouw zijn voorzien van de nieuwste technologieën en een aangenaam comfort, zoals bijvoorbeeld een regendouche.

Diensturen

Vanuit het Bedrijvencentrum kan u ook beroep doen op Diensturen. Voor kantoren zijn er standaard meerdere diensturen inbegrepen in de maandelijkse prijs, voor de coworking is er een bijkomende prijs van toepassing. Buiten administratieve taken zijn wij ook in staat op onder andere jouw marketing te ondersteunen. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Tijd voor een volgende stap?

Is het tijd om jouw bedrijf verder te laten groeien in onze coworking of in één van onze kantoren? Neem contact op om een afspraak te maken en je volgende kantoor alvast eens te bekijken.

Geef een reactie