Veilig vergaderen op het Duigemhof met voldoende afstand

Veel bedrijven zijn actief aan het onderzoeken hoe ze de draad opnieuw kunnen oppikken na de lockdown, rekening houdend met alle nieuwe maatregels. De meeste ondernemers slagen er in om de werkvloer succesvol te optimaliseren, maar botsen op problemen als ze vergaderingen organiseren tussen meer dan 4 personen. In Duigemhof businesscenter vindt u de oplossing.

We hebben namelijk beslist om de grootste ruimte die op dit moment te huur staat tijdelijk te verhuren als vergaderzaal. Deze ruimte biedt voldoende plaats om 10 personen op meer dan de noodzakelijke 1,5m te plaatsen. Wij voorzien water, thee, koffie en een sterk wi-fi-netwerk. Op verzoek stellen wij ook een beamer ter beschikking voor presentaties. De omgeving rond het Duigemhof is tijdens de duur van jouw vergadering volledig toegankelijk. Een deugddoende pauze nemen in onze prachtige tuin is dus perfect mogelijk. Recepties met en zonder traiteur zijn niet toegestaan, tenzij anders overeen gekomen werd met het bedrijvencentrum.

Voor een halve dag (voormiddag of namiddag) komt de vergaderruimte op 60 euro excl. BTW. Een volledige dag vergaderen op het Duigemhof kan voor 100 euro excl. BTW.

Kunnen we helpen?

Ben je op zoek naar een vergaderzaal die voldoet aan de strengste maatregels? Wij hebben de oplossing! Neem contact op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Geef een reactie