Social distancing: vanzelfsprekend op het Duigemhof

Na de versoepeling van de coronamaatregelen starten de bedrijven in het Duigemhof bedrijvencentrum opnieuw op. Na een periode van thuiswerken, ontspanning en herbronning zijn we er opnieuw volledig klaar voor. Dit doen we uiteraard met alle noodzakelijke richtlijnen in het achterhoofd. De belangrijkste hiervan blijkt steeds de regel van de social distancing te zijn. Dit is zeer makkelijk te bereiken op het Duigemhof dankzij de overvloed aan ruimte.

Dankzij de omvang van de site is het makkelijk om de minimale afstand van 1,5m tussen 2 personen te garanderen. In de meeste van onze lokalen lukt het zelfs vlot om die afstand uit te breiden tot 2 meter of meer. Ook kan er buiten gewerkt worden op ons terras, waar veilig een teamvergadering gehouden kan worden op de voorgeschreven afstand. Zo wordt er in de nabije toekomst een tuinbank bijgeplaatst in de nieuw aangelegde tuin, waar, net als overal op onze site, wifi voorzien zal zijn. We werken verder aan formules waarbij we onze en externe bedrijven kunnen van dienst blijven op de meest zorgzame manier.

Maatregels die we reeds genomen hadden voor het uitbreken van de crisis blijven van toepassing. Zo blijven we aansporen om regelmatig de handen te wassen en ze daarna te drogen met de handdrogers die door ons geïnstalleerd werden. Stoffen handdoeken aan de toiletten werden reeds in maart verwijderd. Deurklinken worden dagelijks gereinigd, en er zal getracht worden deuren zo veel mogelijk open te laten staan om de verspreiding via deurklinken te voorkomen. Affiches met instructies verschijnen in onze publieke ruimtes waar de geldende basisregels op samengevat zijn.

We blijven onze bedrijven aanmoedigen om van thuis uit te blijven werken waar dit mogelijk is.

Kunnen we helpen?

Nu we opnieuw optimaal draaien kunnen we jouw bedrijf ondersteunen met de verschillende diensten die we aanbieden. Ook kunnen we je helpen als je op zoek bent naar een nieuw kantoor voor jou en je collega’s! Neem contact op om te bespreken hoe we kunnen helpen.

Geef een reactie