Duigemhof neemt maatregelen tegen coronavirus COVID-19

Nu het nieuwe coronavirus COVID-19 zich in België genesteld heeft neemt het Duigemhof enkele maatregelen om de verspreiding van het virus binnen het bedrijvencentrum te voorkomen of te beperken.

De kans op besmetting binnen het Duigemhof is redelijk klein. Het Duigemhof is onderverdeeld in 3 gebouwen, waar telkens een beperkt aantal bedrijven hun kantoor hebben. Hierdoor beperkt het risico tot besmetting zich hoofdzakelijk tot nauwe collega’s. We vragen onze bedrijven en zijn bezoekers dan ook om rustig te blijven in deze situatie en de meest recente informatie van de overheid op te volgen. Er is op dit moment geen rede voor paniekreacties.

Echter willen we het risico op mogelijke besmetting ook beperken in onze gemeenschappelijke ruimtes. Hiervoor hebben we enkele maatregels genomen.

  • We vragen alle mensen in het Duigemhof om regelmatig de handen te wassen, en dit minstens na elke sanitaire stop, voor en na het eten.
  • Handdoeken worden verwijderd aan de toiletten. In de plaats wordt aangeraden om de handblazers te gebruiken.
  • We vragen dat er geen fysiek contact is tussen verschillende mensen (bijvoorbeeld door handen te schudden en te kussen)
  • Het Duigemhof Bedrijvencentrum zal met regelmaat de klinken en handvaten van onze deuren reinigen.
  • Voel je je ziek? Blijf thuis en neem contact op met je huisarts.

Werk je op het Duigemhof, of plan je om in de nabije toekomst één van onze bedrijven te bezoeken? Hou je in dat geval zo goed mogelijk aan de bovenstaande richtlijnen. Samen kunnen we de werkomgeving gezond houden.

Geef een reactie