Jouw kantoor in onze nieuwbouw

Onze nieuwbouw is klaar, en ondertussen zijn ook de laatste kantoren klaar om jouw bedrijf verder te laten groeien en ondersteunen. We bekijken in detail welke kantoren nog beschikbaar zijn.

Het Duigemhof is een beschermde vierkantshoeve in Herent. Dankzij de ligging in het midden van de velden heerst er een rust op de site die onze bedrijven in staat stelt om niet alleen productief, maar ook creatief te pieken. Al onze kantoren komen inbegrepen met tal van extra diensten die in het teken staan om jouw bedrijf te laten groeien. In 2020 willen we nog meer bedrijven de kans geven om in ons concept te stappen, en we hebben twee prachtige kantoren in onze nieuwbouw die mogelijk perfect zijn om te beginnen.

Kantoor C1 – 28,5m²

Ons eerste kantoor is een gezellig kantoor waar je als start-up kan beginnen. Met genoeg ruimte voor maximaal drie personen is starten op het Duigemhof niet alleen een plezier, maar ook financieel interessant. Heb je op termijn toch nood aan meer ruimte, dan kan je gemakkelijk doorgroeien naar onze andere beschikbare kantoren.

Dit kantoor is aan de binnenkant uitgerust met spuitkurk op de muren, wat een absoluut unicum is. De spuitkurk oogt enorm rustgevend vergeleken met gewone verf, en heeft daarbovenop een positief effect op de akoestiek en vochtigheid binnen de ruimte.

Meer informatie over dit kantoor kan je terugvinden op deze pagina.

Kantoor C3 – 60m²

Is je bedrijf de term “start-up” gepasseerd, en zoek je een ruimte waar je met een groter team wil werken? Ongetwijfeld kan je in dat geval overtuigd geraken van het tweede kantoor in onze nieuwbouw. Dit lokaal ligt zeer centraal op de benedenverdieping waardoor de gezamenlijke eetruimte, wc’s en douches bereikbaar zijn net naast de kantoorruimte. Door zijn ligging is het ook het kantoor tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie over dit kantoor kan je terugvinden op deze pagina.

Kunnen wij helpen?

Groeit jouw bedrijf en heb je nood aan een eigen kantoorruimte? Neem snel contact op om te bespreken op welke manier het Duigemhof een meerwaarde kan zijn voor jouw toekomstplannen.

Geef een reactie