Het verschil tussen een bedrijvencentrum en een eigen kantoor

Een eigen zaak opstarten is vaak een grote stap in het onbekende. Hoeveel omzet zal ik behalen en wat zijn de onkosten die ik mag maken? Heb ik wel voldoende professionele uitstraling om klanten te ontvangen en gaat dit niet ten koste van mijn privéleven?

Duigemhof Bedrijvencentrum kan u hierin optimaal ondersteunen. Kies je aan de start voor een coworking werkplek dan start u met een laag instapbudget met vlotte opzegfaciliteiten. Anderzijds kan u uw klanten meteen ontvangen in een prachtig historisch kader dat elegantie uitstraalt en waar vergaderruimtes met smartboards kunnen aangewend worden. De rustieke omgeving, in de Herentse velden, is tevens een bron van inspiratie en creativiteit.

Een gezond bedrijf groeit, en dat is op het Duigemhof niet anders. Wordt uw coworking werkplek te klein voor uw ambities dan kan u bij ons gemakkelijk de stap zetten naar een eerste vast kantoor of u groeit verder naar meerdere kantoren. Bij al deze formules zijn basisdiensten inbegrepen, zoals de ontvangst van uw post en van uw klanten, de reiniging van uw werkplek en een ruime parking die u gratis kan gebruiken. Het Duigemhof biedt daarenboven ook nog een grote hoeveelheid aan diensten aan, gaande van administratieve taken tot creatieve uitdagingen. Bekijk hier ons volledig aanbod.

“Nieuwe opkomende formules vergroten de meerwaarde van een bedrijvencentrum.”

“Voor mij was die keuze snel gemaakt.”, aldus Brecht Wouters, CEO van videoproductiehuis Epic Frame. “Een eigen kantoor huren biedt buiten de ruimte zelf geen enkele meerwaarde. Maandelijks spenderen wij meer dan de inbegrepen diensturen omdat we dermate tevreden zijn van het resultaat en de soepele invulling van onze noden.  Zo volgt het personeel van het Duigemhof onze uitgaande facturen op en zetten we hen regelmatig in bij onze videoproducties. Dat dit steeds met volle inzet én met een glimlach gebeurt is van onschatbare waarde voor ons. Hierdoor is het verschil tussen een bedrijvencentrum en een eigen kantoor veel groter dan ik had verwacht.”

 “Toen wij groeiden waren er nog niet heel veel mogelijkheden voor starters. Vandaag ligt dit anders. Zo is er tegenwoordig ook een groot aanbod aan coworking spaces waar je één ruimte deelt met andere zelfstandigen. Dit drukt de maandelijkse prijs al gemakkelijk met 60% vergeleken met de huur van een vast kantoor. Het risico dat je als zelfstandige neemt wordt meteen ook een pak kleiner, maar je kan toch ten allen tijde beroep doen op jouw eigen plek. Het voordeel dat je niet ver moet zoeken om jouw professionele netwerk uit te breiden krijg je er zomaar bovenop! Je merkt goed dat de bedrijven op het Duigemhof gemakkelijk klant worden van elkaar en samen groeien onder deze impuls.”

Het Duigemhof Bedrijvencentrum opent dit najaar een coworking space met een geweldige promo voor de eerste 5 ingeschrevenen. U kan nu al een reservatie plaatsen! Ga snel naar de website www.duigemhof.be voor meer informatie. U kan Kris Vancraen, eigenaar van het bedrijvencentrum, ook rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer 0495/23.39.72.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoek op het Duigemhof!

Geef een reactie