Duigemhof groeit samen met zijn partnerbedrijven

De stap naar je eerste kantoor is een grote stap. Soms is het moeilijk om te zien hoe een kantoorruimte jouw bedrijf vooruit kan duwen. Op het Duigemhof koppelen we diensten aan de huurprijs van jouw kantoor, zodat jouw werkdruk kan verminderen. De meerwaarde van onze rustgevende omgeving gekoppeld aan een breed pakket van diensten zorgt er ook in 2019 voor dat veel bedrijven in het Duigemhof groeien. We nemen even een kijkje achter de schermen bij onze bedrijven.

BlooLoc

BlooLoc heeft een gigantische groei gekend. In de eerste 7 maanden van 2019 verwelkomden zij 5 nieuwe werknemers, verspreid over hun 2 vestigingen (het Duigemhof en de Corda Campus in Hasselt). Hierdoor groeide hun team met maar liefst meer dan 50%. De groei valt samen met de uitrol van het door hen ontwikkelde yooBee, waarmee indoor navigatie mogelijk wordt.

Ennu loopbaancentrum

Ook voor loopbaanbegeleidster Katja gaat 2019 enorm sterk vooruit. Deze zomer verwelkomde zij met Yves en Sophie twee nieuwe krachten, waarmee haar bedrijf groeide met maar liefst 200%. Sinds dit jaar steunt Katja ook veel meer op de aangeboden krachten van het bedrijvencentrum. Buiten de standaard administratieve taken staat het Duigemhof Bedrijvencentrum bijvoorbeeld ook in voor het schrijven van de blogs en het ontwikkelen van promotiemateriaal (flyers, advertenties voor in reclamebladen) van ennu.

Epic Frame

Met een nieuwe regisseur aan boord is ook het team achter Epic Frame klaar om de toekomst tegemoet te gaan. Met hun blik op steeds ambitieuzere projecten mogen we ook van hen verwachten dat de groei niet meteen zal stoppen. Ook Epic Frame vond de weg naar de aangeboden diensten door het Duigemhof en heeft in de eerste 7 maanden van 2019 al 53% meer beroep gedaan op onze diensten vergeleken met heel 2018. Ook dit is een tendens die aantoont dat het juiste kantoor met de juiste omkadering een absolute meerwaarde voor uw bedrijf is.

Duigemhof Bedrijvencentrum

Tot slot groeien we zelf ook! Met onze nieuwbouw – die bijna klaar is voor gebruik – vergroten wij niet alleen ons aanbod vaste kantoren, maar openen we ook een coworking space! Deze coworking space zal voornamelijk voor jonge starters aantrekkelijk zijn, omdat het geen enkele extra investering vraagt. Wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te doen groeien is aanwezig en inbegrepen, van kwalitatief bureelmateriaal tot supersnelle wifi!

Enkele foto’s van buiten en binnen onze nieuwbouw. Snel verwelkomen we hier de eerste huurders!

Helpen we ook jouw bedrijf groeien?

Kriebelt het om ook jouw bedrijf een versnelling hoger te laten schakelen? We hebben nog verschillende ruimtes beschikbaar! Neem snel contact op om te bekijken op welke manier we samen kunnen groeien.

Geef een reactie