Gezond op het werk: Een deel van de kersenoogst is voor de werknemers

Een gezonde geest in een gezond lichaam, da’s een sterke combinatie. In het Duigemhof proberen we steeds te stimuleren dat er voldoende mogelijkheden zijn om je gezondheid, zelfs op het werk, op peil te houden. Dat kan in grote gebaren (zo voorzien we in onze nieuwe kantoren een douche voor als je bijvoorbeeld wilt gaan lopen tijdens de middagpauze), maar ook in kleinere gebaren.

Nu de kersen uit onze tuin stilaan perfect aan het rijpen zijn delen we dus ook graag onze oogst met de mensen die elke dag het beste van zichzelf geven op het Duigemhof. Buiten dat een kers gewoon lekker is bevorderd ze de algemene werking van het lichaam. Zo helpt de kers onder andere om kwalitatiever te slapen en verhelpt het ook de pijn van verschillende fysieke klachten, zoals jicht.

Geef een reactie