Epic Frame lanceert wedstrijd met knotsgekke schiftingsvraag

Vorige donderdag lanceerde Epic Frame een wedstrijd waarbij 3 gelukkige ondernemingen een videomarketingpakket ter waarde van €3.500 kunnen winnen. Om een kans te maken ga je naar de wedstrijdpagina en beantwoord je 3 meerkeuzevragen en een schiftingsvraag. Het is vooral die schiftingsvraag die de moeite waard is om eens afzonderlijk te belichten. Sterker nog: we kunnen je al een zetje in de juiste richting geven.

De schiftingsvraag

Je hebt ze in vele varianten, maar meestal zijn schiftingsvragen niet de meest originele vragen in een wedstrijd. Vaak wordt gevraagd hoeveel mensen er op het einde van de wedstrijd zullen meegedaan hebben. Origineel kan je dit niet noemen, en dat moeten ze bij Epic Frame ook beseft hebben. Hun schiftingsvraag behoudt het essentiële aspect, raden naar een nummer, maar kleedt het helemaal anders in. Hun vraag is namelijk hoeveel chicken nuggets Nick, Brecht en Michiel in een kwartier samen kunnen opeten. Dat het een plezante bedoening was, dat spreekt uiteraard voor zich.

“Het idee van een eating contest was effectief voornamelijk opdat we er ook filmpjes van konden maken die we konden inzetten op onze videomarketing campagne.” Zegt Brecht Wouters, de zaakvoerder van Epic Frame. “We wilden iets doen dat zoveel mogelijk mensen zou kunnen prikkelen. En dit leek dan uiteraard iets wat ertussenuit springt. Zeg maar een andere manier om ‘snackable content’ te maken. Zoals je kan zien nemen we dat bij Epic Frame best letterlijk!”

Een kleine tip!

Op 18 juni 2017 werd het huidige record voor het eten van chicken nuggets gehaald door Thomas Welborn. De Brit slaagde erin om in 3 minuten tijd 746 gram chicken nuggets te verorberen. Er van uit gaande dat een gemiddelde chicken nugget 18 gram weegt komt dat neer op ongeveer 41 chicken nuggets.

Langs de ene kant was het Epic Frame team bevoordeeld, met 3 keer meer mankracht en 5 keer meer tijd. Anderzijds telt natuurlijk het feit dat records gebroken worden door echte vreetmachines, dus hou dat in het achterhoofd als je jouw gok invult.

Alternatief kan je er natuurlijk ook voor kiezen om dezelfde uitdaging aan te gaan en zelf bij te houden hoeveel chicken nuggets jullie kunnen eten op een kwartier tijd. Plezier voor de hele familie gegarandeerd! Film je poging ook zeker! Je moest er zo maar eens 45 op krijgen in 3 minuten tijd.

In welke eating contest zou jij schitteren?

Welke eating contest zou jij met de vingers in de neus kunnen winnen? Laat het weten in de reacties! Wie weet gaat Epic Frame de uitdaging met jou aan, eens de nuggets goed verteerd zijn.

Geef een reactie