Medewerker Duigemhof behaalt EHBO-diploma

doctor-1015626_1920Het is voor ons als bedrijvencentrum belangrijk dat op de site eerste hulp bij ongevallen kan toegediend worden. Eerder hadden we al stappen hierin genomen, door een EHBO-kit te voorzien in alle afzonderlijke gebouwen, maar we moesten hier voor onszelf verder in gaan. We zijn trots dat we op dit moment iemand op de site hebben die ook effectief opgeleid werd. Eventuele ongevallen zullen in de toekomst optimaal behandeld kunnen worden.

Een lichte snij- of brandwonde is snel gebeurd, en is daarom ook iets dat mensen instinctief goed kunnen behandelen. We mogen er echter niet van uit gaan dat alle ongevallen op het werk beperkt blijven tot onbenulligheden. Om voorbereid te zijn op toekomstige ongevallen heeft Michiel, een medewerker van het Duigemhof Bedrijvencentrum, een opleiding van IDEWE succesvol afgerond.

We zijn toegewijd om Michiel’s kennis jaarlijks te blijven opfrissen. In de nabije toekomst willen we onze EHBO-maatregelen met de vernieuwde inzichten herbekijken en aanpassen waar nodig. Zo geven we potentieel serieuzere ongevallen de grootste kans op een goed einde.

 

Geef een reactie