Tai’s Creative lanceert nieuwe website

Enkele weken geleden lanceerde Tai’s Creative haar nieuwe website. Buiten dat de online beleving nu heel gebruiksvriendelijk is valt ook op dat Tania beroep gedaan heeft op Epic Frame voor de productie van een geanimeerde promovideo. Het beste van beide werelden komt ook hier samen in een mooi geheel.

Een jaar geleden ging de eerste website van Tai’s Creative live. Deze was echter in een heel korte tijd gebouwd, met als enige doel Tai’s Creative online aanwezig te maken. Achter de schermen werd er echter meteen gewerkt aan een sterkere site die volledig weergeeft waar Tania voor staat. Het resultaat staat nu online en is een site die knap in elkaar steekt en uitnodigt om verder te lezen.

Je kan de gloednieuwe site hier bezoeken.

Heb je trouwens de promovideo al bekeken? Tania heeft voor deze video beroep gedaan op Epic Frame, een videoproductiehuis dat ook thuis is in het Duigemhof.

 

 

Geef een reactie