Het Duigemhof krijgt goedkeuring voor zwemvijver

Het Duigemhof heeft van de gemeente Herent een goedkeuring gekregen om een zwemvijver van 55m² aan te leggen, en zal deze in de komende weken ook beginnen aan te leggen. We hopen om de eerste duik te kunnen nemen in juli van dit jaar.

We zijn trots, om na een administratieve rompslomp van enkele jaren, eindelijk te kunnen uitpakken met dit nieuws. We willen graag deze zwemvijver publiekelijk beschikbaar maken, op voorwaarde dat er geen rommel achtergelaten wordt op de site. Vuilbakken zullen beschikbaar zijn rondom de hele vijver, net als een douche en een weliswaar beperkt aantal kleedhokjes.

Wil je graag al een voorproefje krijgen van onze zwemvijver? Onze aannemer, A. Vissen Construct, heeft de eerste tekeningen reeds op zijn website geplaatst!

Tot in de zomer?

Wij kijken er enorm naar uit om jullie te ontvangen! Plaatsen aan onze zwemvijver zijn beperkt en kunnen gereserveerd worden door een mailtje te sturen via onze contactpagina!

Geef een reactie