Het Duigemhof lanceert nieuwe formule voor start-ups.

Met enige trots stelt het Duigemhof een nieuwe formule voor om start-ups te ondersteunen. Jonge ondernemers barsten van ideeën, en zij die de stap zetten naar hun eerste kantoor wilt het Duigemhof Dienstencentrum graag een duwtje in de rug geven. Daarom krijgen alle ondernemers in een bedrijf jonger dan 2 jaar de eerste 3 maanden een verdubbeling van de diensturen die inbegrepen zijn bij de verhuur van het kantoor.

De diensturen kan je inzetten hoe je zelf wilt. Het Dienstencentrum staat klaar om te helpen bij administratieve taken, prospecties, content creation en zelfs bij het uitwerken van marketing strategieën voor je online kanalen. Deze actie is van toepassing op alle beschikbare kantoren voor ondernemers die kunnen aantonen dat hun zaak nog geen 2 jaar oud is. Een overzicht van al onze beschikbare kantoren kan je hier terugvinden.

Het Duigemhof is een beschermde vierkantshoeve in Herent, niet ver buiten Leuven. Reeds meerdere jaren is dit monument, buiten een prachtig stuk geschiedenis, ook een dienstencentrum, waar meerdere bedrijven hun thuis hebben gevonden. Wie weet binnenkort ook het jouwe?

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten via onze contactpagina!

Update 02/03/2020 – Deze actie werd stopgezet.

DUIG_PromoDuigemhof_NoInfo

Geef een reactie