Dirk Callaerts te zien in Canvas-serie “Durven falen”

1200x1200
Dirk Callaerts – © Borgerhoff & Lamberigts

Gisteren lanceerde Canvas de eerste aflevering van zijn nieuwe serie “Durven falen”. Durven falen is een zesdelige reeks over ondernemers die een tegenslag hebben meegemaakt, maar de kracht hebben gevonden om opnieuw te beginnen en een andere weg te zoeken. In de komende weken zal ook Dirk Callaerts, huidig CEO van BlooLoc, terugblikken op moeilijke periodes uit het verleden.

BlooLoc, één van de bedrijven die zijn thuis heeft in het Duigemhof, ontwikkelt indoor positioning technology, en wordt aanzien als één van de leiders in deze markt. In de aflevering met Dirk leren we echter dat succes niet vanzelf komt, en dat het pad ernaartoe in pieken en dalen verloopt.

Een deel van de opnames gebeurden op het Duigemhof. De aflevering met Dirk wordt uitgezonden op woensdag 21 februari, om 22:00. Bekijk hier alvast de preview.

Een gedachte over “Dirk Callaerts te zien in Canvas-serie “Durven falen”

Geef een reactie